Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Hartstikke Mooi zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand op het moment, dat een orderbevestiging van een door de klant verstrekte opdracht per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. De klant en Hartstikke Mooi komen uitdrukkelijk overeen dat door het versturen van deze e-mail een geldige overeenkomst tot stand komt zodra deze orderbevestiging aan de klant is verzonden. De e-mail van Hartstikke Mooi, gelden voor zover de wet dit toelaat, hierbij als een vermoeden van bewijs.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de producten zijn in euro`s inclusief BTW.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na het doorgeven van jouw annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van een annulering, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hartstikke Mooi geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Levering

Hartstikke Mooi doet haar uiterste best de bestellingen binnen 2 werkdagen na betaling uit te leveren. Levering vindt plaats op het door de klant tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Hartstikke Mooi is niet aansprakelijk voor het foutief afleveren door het postorderbedrijf. Hartstikke Mooi levert alleen in Nederland, België en Duitsland.
Verzendkosten binnen Nederland: € 4,00, gratis verzenden vanaf € 35,-.
Verzendkosten België: € 10,00


Prijzen & Betalen

Bij bestellingen via de internetsite kan enkel vooraf worden betaald: je maakt het verschuldigde bedrag over op bankrekeningnummer NL04KNAB0257859977 t.n.v. Hartstikke Mooi te Wijchen, onder vermelding van het ordernummer.

Online betalen is mogelijk via Ideal.

Achteraf betalen via Klarna. Je ontvangt eerst je bestelling, binnen 2 weken na ontvangst bestelling betaal je je factuur.


Garantie

Wanneer je als consument een product bij ons koopt dan heb jij recht op een goed product. Dit houdt in dat je van een product mag verwachten dat het een bepaalde tijd meegaat. Je moet het product dus gedurende een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken. Ondervind je een probleem dan kun je contact met mij opnemen. Stuur een mail naar info@hartstikkemooi.nl of gebruik het contactformulier.

Klachtenregeling

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hartstikkemooi.n, zodat wij samen tot een oplossing komen. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 Hartstikkemooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel